Zoeken Menu

Trainingsprogramma op maat met CAOP-modules

Bij het CAOP werken we graag samen met onze deelnemers aan het beste opleidingsprogramma. Dat doen we met zowel met een trainingsaanbod voor open inschrijvingen als met trainingen op maat.

De speerpunttrainingen (met open inschrijving) vinden op geplande data plaats en zijn bedoeld voor uw individuele ontwikkeling.

Bij de maatwerktrainingen stellen onze adviseurs of trainers op basis van een vrijblijvende intake een groepsprogramma met u samen. Dit kan een programma zijn voor teams, ondernemingsraden of management. Door het maatwerk sluit de opleidingsvraag van de deelnemers naadloos aan op de praktijk. Daardoor ziet u op de werkvloer snel het effect van het geleerde.

Modules

Voor de maatwerktrainingen kunt u gebruikmaken van onze trainingsmodules. Dit zijn overzichtelijke en inpasbare modules die wij hebben samengesteld vanuit onze ervaring met maatwerkprogramma’s. Met deze modules speelt u snel in op de casuïstiek en leervraag van de deelnemers.

Ontwerp uw eigen programma’s

Bent u voor uw deelnemers op zoek naar een maatwerkprogramma en een optimale training? Stel dan zelf een eendaags of meerdaags programma samen door meerdere modules te combineren. Onze trainers en adviseurs zijn u daarbij graag van dienst.

Welkom voor een afspraak

Komt u langs voor een afspraak? Dan stellen wij met u het programma samen en u krijgt van ons een leuk presentje.

Ja, ik wil een afspraak!